GASCA PRODUCTION

NOI ITI FABRICAM AMINTIRILE FRUMOASE

O spunem noi, o demonstreaza cei peste 20 ani de reusite, o confirma clientii nostri.
Gasca Production inseamna, intai de toate, grija fata de clientul nostru. Iti oferim expertiza noastra in organizarea de evenimente, analizam cu atentie cerintele tale si iti propunem cele mai bune variante de entertainment pentru bugetul tau.

Cu peste 20 ani de activitate in domeniul Showbiz-ului si al audio-vizualului, Gasca Production este, astazi, cea mai mare platforma online de booking si impresariat artisti din Romania.

Detinem cea mai mare platforma online de booking si impresariat artisti din Romania

Te sprijinim in a contracta cei mai buni artisti pentru evenimentul tau, fara comisioane de impresariat sau alte taxe ascunse.
Impresariem cel mai vast portofoliu artistic la nivel national, astfel ca iti putem propune artisti, trupe de renume, ale caror repertorii cuprind toate genurile muzicale (R&B, house, pop, dance, etno, muzica populara si de petrecere, DJ’s pentru evenimente private, Corporate sau nunti), precum si actori, magicieni, dansatori, prezentatori, etc.
Iti oferim consultanta gratuita inainte de contractarea artistilor, personalizata conform cerintelor tale: informatii detaliate referitoare la prestatia acestora, durata si conditiile de colaborare. Ne asiguram ca faci cea mai buna alegere si ca data viitoare vei lucra tot cu noi.

Am inceput cu un home studio audio si productie muzicala: compozitie, mixaj si master. Ulterior, prin munca, perseverenta si investitii majore, am ajuns de la cateva piese, inregistrari voce, instrumente si procesare vocala, la muzica pentru reclame si voice-over pentru companii de prestigiu, iar mai apoi la productii video de impact. Prin „Gasca”, echipa si prietenii nostri, am ajuns unde suntem acum si continuam sa evoluam.

De la echipamente de scenotehnica de ultima generatie (scena, sonorizare, lumini, efecte speciale, ecrane de proiectie si de led, lasere si video mapping, etc.), la filmari in studio audio-video profesional, echipamente de productie video TV si pana la transmisiuni live atat online, cat si prin satelit, suntem pregatiti sa facem fata atat evenimentelor private, cat si celor de mare anvergura.

Nu in ultimul rand, ne mandrim cu o echipa de profesionisti fara de care nu am fi putut ajunge unde suntem acum: manageri, impresari, artisti cu peste 20 ani de experienta in showbiz, ingineri de sunet si o echipa tehnica profesionista, pregatita pentru exigentele oricarui eveniment.

Scaneaza codul cu camera telefonului mobil si salveaza contactele.

Zsolt Kapros

CEO & Manager Artisti

Catalina Stroe

Art & Event Director

Isabela Doandes

Sales

Andreea Stoian

PR Manager

Suntem onorati sa colaboram cu cei mai renumiti artisti din Romania.