Onorariu Evenimente Corporate Alexandra Ungureanu

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

ALEXANDRA UNGUREANU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: DJ + claviatura

Pretul pentru un concert cu ALEXANDRA UNGUREANU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ALEXANDRA UNGUREANU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALEXANDRA UNGUREANU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Alexandra Ungureanu

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Alexandra Ungureanu

  Alexandra Ungureanu, nascuta pe 28 decembrie 1981 in Gheorghe Gheorghiu-Dej, Romania, este o cantareata de muzică pop,house,dance din România.

  Incepand cu anul 2001, Alexandra a colaborat alaturi de trupa “Sistem”, pentru care a inregistrat vocea principala a unor single-uri precum: “Emotii, “Senzatii”, “Departe de tine”.

  In anul 2003, Alexandra Ungureanu participa la Selecția Nationala pentru concursul muzical Eurovision cu piesa „Make this love come true”, unde a luat locul trei si a reprezentat Romania la festivalul Cerbul de Aur.

  In toamna anului 2004, artista a semnat cu o trupa de muzica house/dance, “Crush”. Crush & Alexandra Ungureanu a fost unul dintre cele mai de succes proiecte dance din Romania. Primul lor single, lansat in anul 2005, a cucerit audienta cu soundul inovator disco-club si versurile sale romantice, atingand #1 in toata tara.

  In anul 2011 cei trei au lansat ‘I need you More’, un hit de vara ce a facut milioane de romani sa ia cu asalt cluburile. Statiile radio si tv au difuzat piesa pentru luni de zile iar concertele nu au intarziat sa apara. 2012 aduce momentul mult asteptat in care Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza cea mai noua piesa impreuna cu videoclipul ‘Where is the Love’ urmat de „Nu am Aripi” si „Iubire de-o Vara”.

  Din 2014, Alexandra isi marcheaza inceputul carierei solo cu piesa “Impotriva lor” si isi mentine notorietatea pana in prezent, prin colaborari cu artisti foarte bine cunoscuti, dar si cu single-urile solo cu care aduna milioane de vizualizari pe Youtube.

  De-a lungul timpului, Alexandra a lansat mai multe single-uri, printre care: “Atat de usor” (2015) – o colaborare cu Soundland, “Nopti si zile” (2020), “Bate, Bate” feat. Marius Moga (2018), “Vantule” (2018).

  Alexandra Ungureanu Official

  impresar ALEXANDRA UNGUREANU, impresariat ALEXANDRA UNGUREANU, impresariere ALEXANDRA UNGUREANU, pret ALEXANDRA UNGUREANU, contact ALEXANDRA UNGUREANU, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate ALEXANDRA UNGUREANU, ALEXANDRA UNGUREANU pret nunta, ALEXANDRA UNGUREANU pret evenimente, ALEXANDRA UNGUREANU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALEXANDRA UNGUREANU, ALEXANDRA UNGUREANU pret evenimente, preturi artisti, contact impresar ALEXANDRA UNGUREANU