Onorariu Evenimente Corporate Ami

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

AMI participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu AMI este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar AMI

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar AMI.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Ami

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Ami

  Andreea Ioana Moldovan, mult mai cunoscuta dupa numele de scena AMI, este o cantareata din Romania de muzica dance. Este cunoscuta pentru piese ca „Trumpet Lights” sau „Deja Vu” feat. Grasu XXL, cu care este prezenta in clasamentele muzicale din Romania din 2012.

  Ami s-a nascut pe 28 septembrie 1989 in Baia Mare si la numai trei ani, parintii au inscris-o la un festival de muzica local, unde a castigat marele premiu. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare si participarea la numeroase festivaluri nationale si internationale. Totodata, Ami a studiat si vioara, timp de 12 ani dupa absolvirea liceului, Ami a plecat la Bucuresti unde a urmat cursurile Universitatii Nationale de Muzica, sectia Compozitie Jazz–Muzica Usoara. Tot la Bucuresti l-a cunoscut pe Adi Colceru (David Deejay), la sfariitul anului 2011. Intalnirea a fost de bun augur pentru ca Adi cauta voce feminina pentru un nou proiect. Astfel, Ami a intrat in gasca Dav7 Music. Ami a activat in trupa de backing vocals a Paulei Seling ii a participat la prima editie a concursului X Factor, unde a avut-o chiar jurat pe Paula. In 2012, Ami si-a lansat primul single „Trumpet Lights”, urmata de „Una Serenada” in 2013, „Deja vu” in colaborare cu Grasu XXL tot in 2013,.

  Anul 2014 a adus un mare hit si anume „Playa En Costa Rica”, in 2015 „Somnu’ nu ma ia”, iar in 2020 o noua colaborare cu Grasu XXL, piesa „3 lucruri”, urmata de un nou single „Te-astept diseara”.

  In 2017, impreuna cu What’s Up, artista lanseaza single-ul „Un Actor”, iar la inceputul anului 2018 hit-ul „Sunt bine”, in colaborare cu Tostogan’s.

  Ami Official

  impresar AMI, impresariat AMI, impresariere AMI, pret AMI, contact AMI, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate AMI, AMI pret nunta, AMI pret evenimente, AMI pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu AMI, AMI pret evenimente, preturi artisti