Onorariu Evenimente Corporate Anda Adam

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

ANDA ADAM participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ANDA ADAM este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ANDA ADAM

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ANDA ADAM.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Onorariu Evenimente Corporate Anda Adam

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Anda Adam

Una dintre cele mai vechi artiste de muzica usoara din Romania este chiar Anda Angelica Adam, pe numele de scena “Anda Adam”. Nascuta pe 27 aprilie 1980 in Bucuresti, Anda este o cantareata romanca de muzica pop-dance, R&B, debutand ca artist muzical in 1999 dupa colaborarea cu trupa rap R.A.C.L.A., pentru piesa “Nu mă uita”.

Pentru mai multi ani, Anda a fost vocea favorita a multor producatori si a a continuat sa lanseze hit dupa hit. Desi a lipsit o perioada de pe scenele romanesti, a revenit cu succes in industrie, sustinuta de Marius Moga, cu albumul intitulat “Confidential. Una dintre cele mai difuzate piese de pe album, care ulterior devine hit, se numeste “Selecta” feat. Alex Velea si este urmata de “Ajutor”, un alt hit prezent pe primul loc in toate topurile.

Concurenta la “Dansez pentru tine”, Anda Adam este in plina ascensiune profesionala si la sfarsitul anului 2008 lanseaza urmatorul album – “Queen of hearts”- care contine 10 piese in limba romana si engleza in genul muzical pop-dance, cu influente R&B.

Pana in prezent, artista obtine milioane de vizualizari pe platforma online, printre piesele recunoscute si hit-uri se numara: “Daca ar fi” (2013), “Poate fata” (2014), “Gloante oarbe” (2014), “Seri de mai” feat. CRBL (2015), “Am chef” (2016), “Straina” (2017), “Nicio regula” feat Alex Velea (2018).

Anda Adam Official

impresar ANDA ADAM, impresariat ANDA ADAM, impresariere ANDA ADAM, pret ANDA ADAM, contact ANDA ADAM, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate ANDA ADAM, ANDA ADAM pret nunta, ANDA ADAM pret evenimente, ANDA ADAM pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ANDA ADAM, ANDA ADAM pret evenimente, preturi artisti