Onorariu Evenimente Corporate Andreea Banica

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

Andreea Banica participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu Andreea Banica este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar Andreea Banica

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar Andreea Banica.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Andreea Banica

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Andreea Banica

  Andreea Banica, nascuta pe 21 iunie 1978 in Eforie Sud, judetul Constanta, este o cantareata romanca, membra a trupei Exotic, impreuna cu Claudia Patrascanu si Julia Chelaru. Dupa destramarea trupei, impreuna cu Cristina Rus a infiintat trupa Blondy, care a primit premiul pentru cea mai buna trupa dance, oferit de Radio Romania Actualitati in 2003. Din 2004, vedeta şi-a inceput cariera solo, unde a avut parte de un real succes, artista s-a pastrat in topul celor mai bine vandute artiste din Romania si a ajuns pe primul loc in clasamentele muzicale romanesti cu single-ul “Fiesta”, iar melodia Samba ajungand sa fie cea mai difuzata piesa in Bulgaria in 2010.

  Dupa inceperea carierei solo, Andreea Banica a lansat mai multe single-uri si a avut colaborari cu artisti precum: Smiley in piesa „Hooky Song” in anul 2008, What’s Up “In lipsa ta” in 2013, Shift “Rupem boxele” in 2014, Narcotic Sound & Christian D “Ale” si Sunrise Inc “Una palabra” in 2015, Uddi “Departamentul de relatii” si Balkan cu piesa “Ce vrei de la mine” in 2017.

  Andreea Banica s-a bucurat de o evolutie uimitoare, fiind si in prezent una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, avand concerte in toata tara si numarand milioane de vizualizari pe YouTube.

  Andreea Banica Official  Andreea Banica Wikipedia

  impresar Andreea Banica, impresariat Andreea Banica, impresariere Andreea Banica, pret Andreea Banica, contact Andreea Banica, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate Andreea Banica, Andreea Banica pret nunta, Andreea Banica pret evenimente, Andreea Banica pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Andreea Banica, Andreea Banica pret evenimente, preturi artisti