Onorariu Evenimente Corporate Anna Lesko

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

ANNA LESKO participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu ANNA LESKO este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ANNA LESKO

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ANNA LESKO.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Anna Lesko

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Anna Lesko

  Anna Lesko, cu acelasi nume de scena, este nascuta pe 10 ianuarie 1979 in Chisinau, fiind de origine etnica ucraineana din Republica Moldova si este stabilita in Romania de la varsta de 17 ani.

  In anul 2000, artista a decis sa se concentreze asupra unei cariere muzicale si a debutat cu piesa “Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia.

  In anul 2002 a aparut si primul material discografic de studio al artistei, “Flacari”, ce contine si primul slagar al artistei – “Ard in flacari”, care a ramas pâna astazi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

  La scurt timp, in anul 2003, a aparut al doilea albumu “Inseparabili”, care a devenit un succes comercial, solista primind si un disc de aur pentru vânzarile inregistrate.

  In 2004-2005 au fost lansate urmatoarele albume intitulate “Pentru tine” si “Ispita”, care au marcat o schimbare a stilului muzical abordat de interpreta si au reprezentat o consolidare a carierei lui Lesko, lucru materializat prin slagare precum „Nu mai am timp”, „Lasa-ma sa cred” sau “Anicyka Maya”.

  La scurt timp a inceput promovarea cântecului “1001 Dorinte”, pe care l-a interpretat si la gala premiilor MTV Romanian Music Awards, iar piesa a debutat in Romanian Top 100, ulterior devenind si cel de-al cincelea slagar de top 40 al artistei in acest clasament.

  Un an mai târziu, in 2008, solista si-a promovat o serie de proiecte adiacente carierei artistice si a interpretat urmatorul sau single, “Ignoranta”.

  Ulterior, a inceput promovarea compozitiei “Balalaika” – scrisa de artista in colaborare cu Claudiu Cota si produsa de Angelika Vasilicov si Dan Griober, cel din urma ocupându-se si de orchestratie – care a fost lansata ca primul extras pe single al viitorului album.

  In anul 2010, artista si-a lansat cel de-al cincilea material discografic, intitulat “Jocul seductiei”, pentru care a lucrat cu o serie de compozitori diferiti, el fiind precedat de doua extrase pe single, “Balalaika” si “In My Bedroom”, care dovedesc un succes imens.

  Anna Lesko Official

  impresar ANNA LESKO, impresariat ANNA LESKO, impresariere ANNA LESKO, pret ANNA LESKO, contact ANNA LESKO, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate ANNA LESKO, ANNA LESKO pret nunta, ANNA LESKO pret evenimente, ANNA LESKO pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ANNA LESKO, ANNA LESKO pret evenimente, preturi artisti