Onorariu Evenimente Corporate Connect-R

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

CONNECT-R participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu CONNECT-R este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  CONNECT-R

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CONNECT-R.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Connect-R

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Connect-R

  Pe numele sau real, Stefan Relu Mihalache, nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti, Connect-R este un artist complet, jucand de-a lungul carierei rolul de cantaret, compozitor, actor, prezentator TV, dansator sau producator.

  A intrat pentru prima data in atentia romanilor in anul 1997 ca vocalist si mai tarziu membru cu drepturi depline al formatiei hip-hop RACLA. Albumul solo de debut al artistului se numeste “Daca Dragostea Dispare”, iar urmatoarele single-uri lansate au fost “Burning Love” si “Still”. Cu un sound puternic si miscari de o coregrafie incendiara, melodiile au devenit hit-urile absolute ale verii.

  In vara lui 2012, Connect-R a lansat imnul verii odata cu piesa „Vara Nu Dorm”, ocupand aproape toata vara prima pozitie in Romanian Top 100. A urmat single-ul „Love is the Way” si cateva piese in colaborare cu alti artisti, care ii asigura lui Connect-R un loc foarte bun in topul artistilor romani.

  In acelasi an apare si cel de-al doilea album al artistului intitulat „From Nothing to Something”, urmand ca in 2013 sa creeze un nou hit al verii, „Da-te-n dragostea mea”.

  In anul 2020, Connect-R lanseaza al treilea album intitulat „Dragostit”, care contine in total 18 piese si colaboreaza cu Killa Fonic pentru single-ul “Scrum”.

  In 2017, artistul vine cu trei piese, “Cearta arta” alaturi de Feli, “Semne” feat. Andra si Geneza feat. Cortes.

  Anul 2018 vine cu mai multe single-uri solo si colaborari cu alti artisti, pe care Connect-R le aduce in atentia publicului, toate numarand milioane de vizualizari pe Youtube. Cele mai cunoscute piese interpretate de artist in 2018 sunt: “Adio”, unde a colaborat alaturi de Antonia, “Vinovat”, “Piele alba, piele neagra” alaturi de Shift si cel mai nou single al sau, “Incredere”.

  Connect-R Official

  impresar CONNECT-R, impresariat CONNECT-R, impresariere CONNECT-R, pret CONNECT-R, contact CONNECT-R, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate CONNECT-R, CONNECT-R pret nunta, CONNECT-R pret evenimente, CONNECT-R pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CONNECT-R, CONNECT-R pret evenimente, preturi artisti