Onorariu Evenimente Corporate Datina

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

DATINA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu DATINA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  DATINA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar DATINA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Datina

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Datina

  Datina este una dintre cele mai cunoscute si iubite trupe etno din Romania. Intr-o perioada in care fenomenul etno-pop, parea ca nu mai respira, pe piata muzicala, a aparut un duet bine pus la punct. Cei peste 9 ani de activitate dovedesc ca retea este una de succes. Marius si Andreea au debutat ferm in cariera lor, iar realizarile nu au intarziat sa apara.

  Primul album al trupei Datina a fost lansat in 2004 si de atunci o tin intr-o petrecere! Genul muzical abordat, etno, le-a asigurat simpatia publicului. In anul 2012, Datina vine cu un rebranding total. De la imagine la sound si atitudine, Datina se transforma intr-un live band de exceptie care promite sa ridice multimile de oameni in picioare. Genul muzical etno cu care trupa Datina a obisnuit publicul pana acum, sufera modificari, pastrand insa acel element folcloric consacrant. Sound-ul este unul nou, in trend cu tendintele actuale, genul muzical abordat fiind unul pop-rock cu influente din folclorul romanesc.

  Primul lor single in noua prezentare se numeste “As bea doua damigene” . Este o productie muzicala care face tranzitia de la stilul etno pop clasic, de pana acum, la unul nou, poaspat, dinamic cu influente rock pe care il vor aborda de acum inainte.

  Printre cele mai noi piese, se numara: “Of, of, dragostea” (2020), “De-a dura” (2017), “Sa iubesti doar pe furat” (2017).

  Datina Official

  impresar DATINA, impresariat DATINA, impresariere DATINA, pret DATINA, contact DATINA, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate DATINA, DATINA pret nunta, DATINA pret evenimente, DATINA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu DATINA, DATINA pret evenimente, preturi artisti