Onorariu Evenimente Corporate Ja Nina – Geanina Militaru

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

JA NINA – GEANINA MILITARU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: JA NINA – GEANINA MILITARU

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu JA NINA – GEANINA MILITARU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar JA NINA – GEANINA MILITARU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar JA NINA – GEANINA MILITARU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Ja Nina - Geanina Militaru

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Ja Nina – Geanina Militaru

  Geanina Militaru si-a dorit sa danseze la varsta de 4 ani si a urmat timp de 11 ani cursul  grupului « Ritm » al Palatului National al Copiilor unde a cunoscut-o pe Betty, alaturi de care, de la varsta de 15 ani a format un proiect muzical, lucrand impreuna la tehnici vocale si auz.

  Dupa 4 ani de concerte, filmari, videoclipuri, emisiuni si turnee, Geanina Militateu  ( Ja Nina ) incepe sa isi descopere afinitatea catre jazz, soul; blues, funk, disco si isi doreste nespus sa studieze in tara Beatlesilor.

  Termina facultatea de Jurnalism in Bucuresti, isi cauta locul in cateva trupe de coveruri, dar UK ii ofera un loc de studii in Hull University, sectiunea BA Creative Music .

  In cautare de muzicieni, Ja Nina descopera jazz chitaristul Frank Birbeck si formeaza The OffBeat Duo, incepe ca street artist si canta in centrul Londrei dar si la metroul din Paris unde oamenii o asculta cu placere si o intreaba unde ii pot gasi cd-urile pentru a le cumpara. Astfel Geanina decide sa-si compuna propriile piese si realizeaza ca visul cel mare se concretizeaza. In toamna anului 2018 participa la Vocea Romaniei, unde reuseste sa intoarca toate cele patru scaune si alege sa faca parte din echipa lui Smiley chiar daca acesta s-a intors pentru vocea Geaninei avand echipa completa. In etapele duelurilor Geanina continua sa surprinda si reuseste sa treaca de un duel … trio.

  Primul ei videoclip solo este realizat in Paris si ii reda povestea de viata intr-o maniera foarte sensibila si optimista.

  Acum Geanina Militaru lucreaza la primul ei album si isi imparte timpul intre concerte si studio.

  Ja Nina Official

  impresar Ja Nina – Geanina Militaru, impresariat JA NINA – GEANINA MILITARU, impresariere JA NINA – GEANINA MILITARU, pret JA NINA – GEANINA MILITARU, contact JA NINA – GEANINA MILITARU, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate JA NINA – GEANINA MILITARU, JA NINA – GEANINA MILITARU pret nunta, JA NINA – GEANINA MILITARU pret evenimente, JA NINA – GEANINA MILITARU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu JA NINA – GEANINA MILITARU, JA NINA – GEANINA MILITARU pret evenimente, preturi artisti, contact impresar JA NINA – GEANINA MILITARU