Onorariu Evenimente Corporate Mellina

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

MELLINA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu MELLINA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar MELLINA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar MELLINA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Mellina

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Mellina

  Madalina Dumitru, cunoscuta sub numele de scena “Mellina”, este un artist fresh in industria muzicala romaneasca si unul dintre putininii producatori muzicali de sex feminin din Romania. A facut canto muzica usoara la Scoala Populara de Arte, si a participat la numeroase concursuri muzicale si festivaluri, insa debutul sau s-a produs in 2011, dupa lansarea pieselor “My Life” si “Can’t Hide”, in colaborare cu baietii de la That’s Right si Bogdan Ioan.

  Desi cu ani de munca in spate, Mellinei i-a crescut notorietatea dupa colaborarea cu Vescan pentru single-ul “Poza de album”, piesa cu peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube, care a ajuns pe locul 1 in topul Media Forest Romania si Republica Moldova.

  Mellina isi compune singura piesele atat pentru ea, cat si pentru alti artisti din tara sau strainatate precum: FATMAN SCOOP, Mira, Mircea Eremia, Alina Eremia, Adrian Eftimie, Cortes, Bianca, Karym, Mihai Chitu, Yamira, Catalina Gheorghiu, Amme, Tuna, Nadiris si multi altii.

  Artista a lansat mai multe single-uri de-a lungul anilor, urmand sa lanseze si primul sau album intitulat “Personal”, la care lucreaza inca din anul 2020. Printre piesele cunoscute ale Mellinei se numara si „Cutremur in inima mea” feat. Vescan (2020), „Minciuna ma omoara” (2020), “Poezii pe piele” (2017).

  Mellina Official

  impresar MELLINA, impresariat MELLINA, impresariere MELLINA, pret MELLINA, contact MELLINA, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate MELLINA, MELLINA pret nunta, MELLINA pret evenimente, MELLINA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu MELLINA, MELLINA pret evenimente, preturi artisti