Onorariu Evenimente Corporate Skizzo Skillz

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

SKIZZO SKILLZ participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu SKIZZO SKILLZ este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar SKIZZO SKILLZ

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SKIZZO SKILLZ.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Skizzo Skillz

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Skizzo Skillz

  Nascut in Timisoara pe 25 septembrie 1980, Virag Robert a scris primele piese in 1998 si a debutat in muzica in 2005.

  Colaboreaza cu Loredana Groza pentru melodia “Queen of the night” in colaborare cu modelul american Shakara Ledard, pentru albumul ZigaZaga Extravaganza” si deschide lansarile Loredanei de la Costinesti si Mamaia.

  In 2005 apare videoclipul sau de debut “Umblu teleleu”. In 2009 Lanseaza videoclipul “Pierdevara”, iar anul 2010 a insemnat 5 videoclipuri si 5 piese de referinta pentru Skizzo Skillz. iar asta a fost doar startul.

  La inceputul anului 2012 lanseaza “Tu eu ea” si in luna septembrie da drumul unui nou videoclip “Biniditat”, care a avut un impact foarte mare, depasind foarte repede 1 milion de viziualizari dar si o cerere foarte mare pe concerte alaturi de band-ul lui.

  In primavara anului 2014, Skizzo lanseaza single-ul “El Zice Ca…” feat Keo cu care a adunat aproximativ 5 milioane de vizualizari pe platforma online si la sfarsitul aceluasi an, colaboreaza cu Karie pentru binecunoscuta piesa “Izabela”.

  Anul 2015 aduce mega hit-ul “Fete din Balcani”, o colaborare dintre Corina, Mira si Skizzo Skillz si un an mai tarziu, colaboreaza cu mai multi artisti, printre care si cu Loredana & Zdob si Zdub pentru single-ul de succes “La carciuma de la drum”.

  In 2017 apare “Cel mai tare hit”, urmand ca in 2018 sa colaboreze cu J YOLO, AFO si NOSFE pentru “Cel Mai Tare Hit PART 2”. Tot in acelasi an, vine cu un proiect interesant, o colaborare cu producatorii emisiunii animate de pe Youtube intitulata “Doi degeaba” si lanseaza piesa “Doamne ce doamne”. Printre cele mai noi single-uri ale sale se numara: “Adidasi Multi” si “Zeama”.

  Skizzo Skillz Official

  impresar SKIZZO SKILLZ, impresariat SKIZZO SKILLZ, impresariere SKIZZO SKILLZ, pret SKIZZO SKILLZ, contact SKIZZO SKILLZ, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate SKIZZO SKILLZ, SKIZZO SKILLZ pret nunta, SKIZZO SKILLZ pret evenimente, SKIZZO SKILLZ pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SKIZZO SKILLZ, SKIZZO SKILLZ pret evenimente, preturi artisti