Onorariu Evenimente Corporate Sonny Flame

Click aici pentru Onorariu Evenimente Corporate

Durata recital: 45 – 50 min.

SONNY FLAME participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu SONNY FLAME este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar SONNY FLAME

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SONNY FLAME.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Onorariu Evenimente Corporate Sonny Flame

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Sonny Flame

  Mihai Razvan Preda, nascut pe 30 septembrie 1986 in Ploiesti, Romania, cunoscut sub numele de scena Sonny Flame, este un cantaret roman de muzica reggae, dance hall, pop si R&B.

  La varsta de 15 ani a inceput sa compuna piese intr-un stil rap si R&B si ulterior si-a rafinat influentele reggae si dancehall.

  La inceputul carierei sale, in anul 2006, artistul a colaborat pentru o multime de piese, printre cele care au avut succes se numara: “Summer days” – Connect-R, “Lonely Girl” – Wassabi, “Havana Lover” – Morris, “Confuses” – Chris Mayer. Dupa semnarea cu casa de discuri Red Clover, a lansat “Top of the world”, o colaborare cu Chris Mayer, single licentiat si la nivel international si ajuns pe locul 3 in topul Vibe FM. Cu aceasta ocazie, Sonny s-a facut din ce in ce mai cunoscut, iar notorietatea sa crestea pe zi ce trece.

  In anul 2011 Sonny a colaborat cu Emil Lassaria la single-ul “I gotta find you”. In vara aceluiasi an a lansat single-ul intitulat “Get your clothes off” si a colaborat cu Claudette la piesa “Around the world”.

  La inceptului lui 2012 Sonny Flame a lansat single-ul “Sale el sol” si in noiembrie a dat drumul albumului sau de debut, intitulat sugestiv “Way of Life” iar piesa “Vin” a fost votata de catre fani sa beneficieze de un videoclip.

  In urmatorii ani, cantaretul a colaborat cu mai multi artisti, printre care, Tara cu piesa “POC” (2014), DJ Zet “Babylon” (2020), Connect-R “Print si cersetor” (2018). Pe langa feat-urile inregistrate, Sonny a lansat si single-uri solo de succes precum: “Mi Ritmo” (2012), “Pune-ma-n-cap” (2014), “Rumba” (2020), “Falling For You” (2017).

  Sonny Flame Official

  impresar SONNY FLAME, impresariat SONNY FLAME, impresariere SONNY FLAME, pret SONNY FLAME, contact SONNY FLAME, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate SONNY FLAME, SONNY FLAME pret nunta, SONNY FLAME pret evenimente, SONNY FLAME pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SONNY FLAME, SONNY FLAME pret evenimente, preturi artisti