Nicole Cherry lanseaza piesa “Danseaza amandoi”

Cu un videoclip surprinzator si versuri pentru inimi ranite, Nicole Cherry lanseaza piesa “Danseaza amandoi” si se pregateste sa rupa topurile.

In doar cateva ore, single-ul a adunat aproximativ 500.000 de viuzalizari pe platforma Youtube si a urcat deja in Trending.

Se pare ca multi dintre fanii talentatei Nicole Cherry s-au regasit in povestea trista de dragoste pe care o prezinta aceasta. Piesa are deja sute de reactii pozitive din partea ascultatorilor, atat in social media, cat si pe Youtube.

Pentru productia videoclipului, Nicole a lucrat cu Iura Luncasu si a filmat scenele la temperaturi scazute si intr-un spatiu neconventional, pe o autostrada. Finalul acestuia a fost unul surprinzator si o pune pe artista intr-o ipostaza inedita.

Onorariu Evenimente Corporate Nicole Cherry

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

NICOLE CHERRY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band live.

Pretul pentru un concert cu NICOLE CHERRY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar NICOLE CHERRY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar NICOLE CHERRY.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar NICOLE CHERRY, impresariat NICOLE CHERRY, impresariere NICOLE CHERRY, pret NICOLE CHERRY, contact NICOLE CHERRY, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate NICOLE CHERRY, NICOLE CHERRY pret nunta, NICOLE CHERRY pret evenimente, NICOLE CHERRY pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu NICOLE CHERRY, NICOLE CHERRY pret evenimente, preturi artisti, Onorariu Evenimente Corporate NICOLE CHERRY, Nicole Cherry, lansare, single, Danseaza Amandoi, videoclip