Delia si Grasu XXL lanseaza single-ul “Despablito”

Alaturi de un videoclip plin de culoare, Delia si Grasu XXL lanseaza single-ul “Despablito” si pare a fi urmatorul hit al verii.

Impartasind aceeasi viziune, Delia si Grasu isi surpind fanii cu versuri pline de umor si influente latino intr-o piesa cameleonica si cu totul neobisnuita.

„Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de inot, am ascultat piesa in masina si mi s-a parut turbo! Cat am inotat eu pe-acolo la misto, ma tot gandeam cum sa „o dau” si cand am ajuns la studio „am dat-o” in 10 minute. I-am trimis-o inapoi cu strofa cu tot, iar ea mi-a zis ca filmam sambata. Era joi. Am filmat luni! Na, ea e Delia si e superba!” a spus Grasu XXL.

Se pare ca a fost o inspiratie comuna pentru ca si cea din partea Deliei a venit tot la piscina: „Intamplarea face ca aveam acest instrumental de cateva luni si nu stiu de unde si cum a venit inspiratia pentru acest „Despablito”. Dar tot la piscina eram cand am scris versurile. Apa are un efect benefic. Ati vrut „Despacito”, luati si „Despablito”!”, a declarat Delia.

Mega-colaborarea dintre cei doi va uimi cu siguranta fanii. Piesa este produsa de Alex Cotoi si compusa de Delia si Grasu XXL, iar videoclipul este realizat de NGM-Bogdan Paun si Alex Muresan.

Onorariu Evenimente Corporate Grasu XXL

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Pret Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

GRASU XXL participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu GRASU XXL este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  GRASU XXL

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar GRASU XXL.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar GRASU XXL, impresariat GRASU XXL, impresariere GRASU XXL, pret GRASU XXL, contact GRASU XXL, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate GRASU XXL, GRASU XXL pret nunta, GRASU XXL pret evenimente, GRASU XXL pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu GRASU XXL, GRASU XXL pret evenimente, preturi artisti, Onorariu Evenimente Corporate GRASU XXL, Delia, Grasu, Delia ft Grasu, Despablito, Delia Despablito, Grasu Despablito