Elena Gheorghe a lansat “Luna alba”

Imediat dupa Centenar, Elena Gheorghe a lansat “Luna alba”, o piesa machedoneasca clasata pe locul intai in tendinte pe Youtube.

Melodia este o creatie cu elemente traditionale si populare, care se bucura de un videoclip cu elemente folclorice. Acest gen muzical nu este foarte abordat, insa Elenei i se potriveste ca o manusa, lansand primul sau album in limba armaneasca in anul 2008, la indemnul bunicii acesteia. Astazi artista se simte recunoscatoare pentru sustinerea primita si vrea sa-i dedice piesa “dadei” sale.

“Piesa aceasta este foarte speciala pentru mine si ii este dedicata bunicii mele care, din pacate, nu mai este printre noi. Dada mea buna m-a crescut, m-a indemnat sa vorbesc armaneste si m-a incurajat sa scot primul album de muzica armaneasca in 2008.”, marturiseste Elena.

Cantareata a lasat deoparte muzica pop-dance si latino si a revenit la origini abordand dialectul aroman.

Pentru piesa “Luna alba”, Elena Gheorghe a colaborat cu Dani Peanci si formatia Steaua du Vreari, plus Vanghilizmo Group. Aceasta s-a auzit prima data in premiera in cadrul emisiunii de la Antena 1, “Neatza cu Razvan si Dani”.

Onorariu Evenimente Corporate Elena Gheorghe

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

ELENA GHEORGHE participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ELENA GHEORGHE este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ELENA GHEORGHE

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ELENA GHEORGHE.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar ELENA GHEORGHE, impresariat ELENA GHEORGHE, impresariere ELENA GHEORGHE, pret ELENA GHEORGHE, contact ELENA GHEORGHE, agentie impresariat, Onorariu Evenimente Corporate ELENA GHEORGHE, ELENA GHEORGHE pret nunta, ELENA GHEORGHE pret evenimente, ELENA GHEORGHE pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ELENA GHEORGHE, ELENA GHEORGHE pret evenimente, preturi artisti, ELENA GHEORGHE, lansare, piesa machidoneasca, muzica machidoneasca, Luna alba, trending